Cara download Torrent pakai IDM



Salam..
oraite.. banyak gak email yang admin terima tanye cara untuk download torrent tanpa guna utorrent ares dan sebagaiinya.. tapi nk guna IDM.. so ini lah caranya.. kah3..

Step 1.  Korang pergi ke website ni sini2!

Step 2. Oraite korang download torrent mana yang korang nk k..

Step 3. pastu dah dapat torrent tu korang just upload kt web tadi click


Step 4. oraite.. pas korang klik cache.. nanti korang akan dapat link untuk korang download ..

Step 5. pastu korang copy link tu pergi ke web http://www.torrific.com/ paste situ..

Note: Korang kena daftar dulu la k.. kah3..

oraite.. nak siap dah... lepas korang paste nanti akan kuar link macam kt bawah ni..



pastu korang tekan butang initiate bittorent trnsmission.. then korang download lah.. kah3.. cam panjang ja.. tp sebenarnya kejap ja klu da pandai wat.. selamat mencuba :)








Read More - Cara download Torrent pakai IDM

Trick Cari Crack Dalam Google




Assalamualaikum..
haa kali ni Admin share sikit cara cari crack dalam google k..
senang ja tp Admin nk simpan kt blog nih.. mana la tau akan2 datang dok lupa..keh3..
so senang ja korang buka google. pastu search macamni

crack: flashget 1.6a   <----- contoh ni..   crack :namesoftware        serta version ea jangan lupa plak..

kang xpasal dapat version len wakka.. so korang leh try sendiri.. xsemua software boleh.. tp kebanyakan nya boleh.. selain tu korang leh tambah informasi dalam otak korang tu.. keh3.. otai2 tengok ja k.. kah3..
selamat mencuba .. jangan lupa like fanpage fb Admin..


Read More - Trick Cari Crack Dalam Google

Serial Key avast Untuk 1 tahun




Assalamualaik8m..
haa korang nk register ni kne off internet lu ea.. pakai key ni.. klu blacklist nasib korang la wakkakaka..
coz Admin try ok ja..

C18803537H1200A0613-RDAD9JN8

Read More - Serial Key avast Untuk 1 tahun

Software menyamar IP





Assalamualaikum..

Hide IP Platinum  ni untuk menyamar ip.. macam2 korang leh buat k..

so yang mana mencari software hide ip sini ada.. keh3..  bz sket nieh.. apa2 tinggal komen..

ni tempat download full version neh.. selamat mencuba dari sy..


Support: nternet Explorer, Firefox, Netscape, Opera on Windows 98, ME, 2000, XP, 2003 


Download

Read More - Software menyamar IP