Koleksi Zaman Dulu Kala



Assalamualaikum
Kt sini Admin nak berkongsi  software hack antara koleksi Admin.
Tapi Admin sudah tidak berapapasti adakah ia masih lagi berkesan
atau pon tidak.So kalau korang tahu komen2 la ye.Admin tidak
bertanggung jawab sekiranya berlaku apa-apa,,, :p

1. Yahoo hacker v10.2  Download Link

2 Facebook hacker 1.3 Download Link

3 Myspace Hacker Download Link

4. Hotmail-Msn Hacker 1.13.0 Download Link

5. Skype Hacker 3.6.11 Download Link

6. Facebook Freeze 2.5 Download Link

7.Aim Hacker Download Link


Read More - Koleksi Zaman Dulu Kala

Cara Manual Block Laman web XXX


Seringkali kita berfikir bagaimanakah cara untuk blok laman web pada komputer kita atau komputer orang lain agar tidak melayari laman-laman tertentu. Terdapat pelbagai cara yang boleh dipraktikkan, salah satu cara yang paling mudah dan berkesan ialah dengan melakukannya secara manual, ianya sangat mudah.

Caranya ialah dengan pergi ke C:\WINDOWS\system32\drivers\etc, kemudian klik 2 kali pada fail hosts. Di sana masukkan laman web yang ingin diblock. Sila lihat contoh pada Rajah di bawah. 127.0.0.1 adalah alamat IP bagi localhost setiap komputer.





Kemudian anda boleh edit fail host ini dengan memasukkan senarai laman web yang ingin diblok secara manual, kemudian save fail host tersebut. Jadi, dengan menetapkan nama domain laman web tertentu sebagai 127.0.0.1 (localhost), komputer akan memahami laman web yang disenaraikan tersebut adalah localhost dan capaian ke laman web tersebut akan gagal. Sila rujuk gambarajah di bawah:





Gambarajah di atas adalah sebagai contoh sahaja, anda boleh memasukkan seberapa banyak laman yang ingin diblok mengikut keperluan, lebih hebat kalau masukkan sekali alamat IP laman web tersebut kerana ada juga yang pandai meletakkan alamat IP pada URL browser sebagai jalan alternatif jika diblok. (semakin hari end users semakin pandai)

Walaubagaimanapun, proses ini lambat jika dibandingkan dengan membuat virus sendiri dimana proses sama juga dilakukan dengan hanya klik sekali sahaja pada fail.exe yang bakal dihasilkan. Untuk itu, cara untuk membuat virus (untuk blok laman web secara terus dari komputer) akan saya tunjukkan pada artikel seterusnya

Read More - Cara Manual Block Laman web XXX

Cara [Professional Hacker] Buat Email Spoofing





Assalamualaikum..
Trick kali ini Admin hendak berkongsi cara macammana professional hacker menghantar email dengan memaparkan email id sesiapa yang korang suka. Admin rasa Kaedah ini 
sangat berguna kerana ia membantu menarik data yang sangat sensatif dari target.
Kebanyakan orang mencari aplikasi untuk menggunakan membuat cara ini tetapi 
disni Admin hendak berkongsi tanpa menggunakan apa-apa aplikasi . keh3..

Dari trick ni korang boleh send email dari siapa ke siapa pun!! :)

ni cara aku nak ajar korang secara step by step.

1.korang open comand prompt (Start -> Run)


2.Korang type telnet server.com 25 ( server.com ialah nama smtp (outgoing server dari pembekal e-mel korang, seperti smtp-server.austin.rr.com). Ini boleh didapati dengan menyemak maklumat akaun korang dalam program yang biase korang gunakan untuk 
e-mel.



3.Taip HELO server.com. (ataupun "EHLO server.com")

4.Taip MAIL FROM:you@server.com.

 5.Korang akan dapat mesej "250 ok"


6.Taip RCPT TO:kawan1@anotherserver.com, kawan_2@someotherserver.org, kawan.3tiga@Someserver.com, dan sebagainya.


7.Korang akan mendapat mesej sekali lagi "250 ok"




8.Untuk taip mesej  taip DATA pastu tekan enter
  • Pada line pertama korang taip SUBJECT:subject korang la dan tekan enter 2 kali
  • pastu sambung taip mesej korang
  • letak (.) dan sendirinya akan ada di line dan tekan enter untuk menghantar meseg korang.pastu server akan balas 'Message accepted for delivery'.(ataupun dia 
cakap 250 OK id=`a long id`


9. Taip QUIT untuk keluar telnet
(trick ni tidak akan menjadi kalau ISP korang guna dynamix ip)

Peringatan!!!!!
Berhati-hati dalam menggunakan trick ni (tanggung sendiri pape jadi) korang boleh 
dikesan sebab ip korang boleh dipaparkan kepada target. kalau nak selamat
dan kalau tidak mahu dikesan korang guna IP re-routing software such as anonymizer



Read More - Cara [Professional Hacker] Buat Email Spoofing

Windows Xp Punya Shortcut keys


1.Turn toogle key on or off:
Press num lock for 5 secs

2.Buat folder baru(windows 7):shift+ctrl+n
3.Shutdown komputer:
tekan window key sekali dan u key 2 kali.

4.Tutup semua program dalam komputer dan Shutdown pc korang:
Press Alt+F4+Enter

5.Masuk dalam Komputer dengan non administrator password secure:
Ctrl+Alt+Delete+Delete

6.Refresh:
Tekan F5 key

Read More - Windows Xp Punya Shortcut keys

Cara Membina BLUETOOTH dalam XP DAN VISTA WINDOW


Assalamualaikum.
Dalam post kali ini Admin akan memberitahu cara membina bluetooth dalam xp dan vista menggunakan
command prompt..

1)START
2)RUN COMMAND
3)TYPE TSQUIRT
4)BLUETOOTH FILE TRANSFER WIZARD TERBUKA

sesetengah laptop memamg tidak ada file ni. so yang mana ada boleh la mencuba..
Selamat mencuba

Read More - Cara Membina BLUETOOTH dalam XP DAN VISTA WINDOW

Xilisoft Video Converter Ultimate 6.5.1 Muat turun !


-------------------------------------------------
Xilisoft Video Converter Ultimate 6.5.1 build 0120
--------------------------------------------------
FileSize : 30 Mb
Language : English
Crack inf: Serial

================
[Software INFO:]
================

Xilisoft Video Converter Ultimate 6.5.1 build 0120

Xilisoft Video Converter is powerful, versatile video 
conversion software which converts between all popular video 
formats such as convert AVI to MPEG, WMV to AVI, WMV to MPEG or 
H.264/AVC video, convert AVI files to iPod formats, etc. No other
programs like Xilisoft Video Converter supports so comprehensive 
video formats including AVI, MPEG, WMV, DivX, MP4, H.264/MPEG-4 AVC,
RM, MOV, XviD, 3GP, FLV, VOB (the video format used in DVD), 
DAT (the video format used in VCD, SVCD), etc. In addition,
the video converter provides an easy way to convert video file to 
popular audio file, like MP2, MP3,WMA,WAV,RA,M4A,AAC,AC3,OGG,etc.
The video converter also supports APE,CUE decoding and audio CD ripping.

* Act as 3GP Video Converter, iPod Video Converter, PSP Video Converter,
Zune Video Converter, AVI MPEG Converter, MP4 Video Converter,
MOV Converter, MKV to MPEG converter, etc.;
* Convert between all popular video formats including AVI, 
MPEG, WMV, DivX, MP4, H.264/MPEG-4 AVC, RM, MOV, XviD, 3GP, 
FLV, help you on how to convert AVI to MPEG, convert MKV to AVI, 
convert MKV to MPEG;
* Convert videos to popular audio files, including MP2, MP3, WMA, 
WAV, RA, M4A, AAC, AC3, and OGG, and convert between these audio formats;
* Extract pictures from video and output them as JPG, PNG, GIF, BMP, SWF;
* Convert pictures to video formats like AVI, FLV, SWF, MOV, 3GP, WMV, etc.

Key Features:
* Powerful video effect editing functions to customize your video: 
crop video size, edit video effects, and add video watermark; 
(Ultimate only)
* Support the decoding and encoding of lossless audio; (Ultimate only)
* Preview and compare the source video and fixed video; (Ultimate only)
* Merge several video segments to one for conversion; 
(Ultimate and Platinum only)
* Clip segments from video and audio, and output them respectively 
or merge them into one for output; (Ultimate and Platinum only)
* Preview clipped video segment; (Ultimate and Platinum only)
* More optimized and classified profiles are supported now, 
and any profile can be customized to create your own one with 
your favorite settings;
* Customize the output file size and auto-calculate 
corresponding video bit rate;
* Multiple output formats can be set for one original to 
facilitate your conversion;
* Convert videos to compatible formats to work on PSP, PS3, 
iPod, iPhone, Apple TV, Zune, Archos, blackberry, iRiver PMP, 
Creative Zen, etc.;
* It supports H.264/AVC video format, 
PSP H.264/MPEG-4 AVC encoding/decoding, 
PSP H.264/AVC Video (480�—272) (*.mp4);
* It provides batch conversion and multithreading, 
thus you can select multiple files at one time to have 
them convert one by one automatically;
* You can convert any clip or segment of the video at will 
by setting the start point and duration, and split one source 
file to several by duration or file size;
* video codec and audio codec can be modified: 
alternatively select video codec such as MPEG4, DVvideo, 
Mjpeg, etc. for AVI, H263, and MPEG4 for 3GP, 
as well as audio codec like PCM, MP2, MP3, MPEGAAC, AC3, etc.
* When converting files, you can pause, stop and continue at any moment;
* You can keep the default settings or set parameters of 
the video and audio by yourself to get particular effects for output file.

Input File Format Support:
Video: AVI, MPEG, WMV, MP4, FLV, MKV, H.264/MPEG-4, 
DivX, XviD, MOV, M4V, VOB, ASF, 3GP, 3G2, SWF, H.261, H.264, 
DV, DIF, MJPG, MJPEG, DVR-MS, NUT, QT, YUV, DAT, MPV, NSV
AVCHD Video (*.mts, *.m2ts), H.264/MPEG-4 AVC (*.mp4), MPEG2 
HD Video (*.mpg; *.mpeg), MPEG-4 TS HD Video (*.ts), MPEG-2 TS 
HD Video (*.ts), Quick Time HD Video (*.mov), WMV HD Video (*.xwmv), 
Audio-Video Interleaved HD Video (*.avi)
Audio: MP3, WMA, AAC, WAV, CDA, OGG, FLAC, APE, CUE, M4A,
RA, RAM, AC3, MP2, AIFF, AU, MPA, SUN AU Format
Image: BMP, GIF, JPEG, PNG

Output File Format Support:
Video: AVI, MPEG, WMV, MP4, FLV, H.264/MPEG-4, DivX, XviD, MOV, 
RM, ASF, 3GP, 3G2, SWF, VOB, TS, DV H.264/MPEG-4 AVC (*.mp4), 
MPEG2 HD Video (*.mpg; *.mpeg), MPEG-4 TS HD Video (*.ts), 
MPEG-2 TS HD Video (*.ts), Quick Time HD Video (*.mov), 
WMV HD Video (*.wmv), Audio-Video Interleaved HD Video (*.avi)
Audio: MP3, WMA, AAC, WAV, OGG, FLAC, APE, M4A, RA, AC3, 
MP2, AIFF, AMR, SUN AU Format
Image: BMP, GIF, JPEG, PNG

Output Device Support:
- iPod, iPod nano, iPod classic, iPod shuffle, iPod touch
- iPhone, iPhone 3G, Apple TV
- PSP, PS3
- Xbox, Xbox 360
- General 3GP mobile phone, BlackBerry, etc.
- General MP4 players: Archos, Creative Zen, iRiver, etc.
- Window Mobile device: Pocket PC, Dell Axim X51, 
HP iPaq hw6500 series, etc.

================
[INSTALL NOTES]
================

Install Notes
1) Install the Apps
2) Register program with Serial, (use any name you want)

Done,


Torrent  29.17 MiB



Read More - Xilisoft Video Converter Ultimate 6.5.1 Muat turun !

Tip Cara Pasang Facebook Chat di Sidebar Mozilla Firefox





Assalamualaikum..

Dalam post kali ini Admin akan memberitahu korang bagaimana cara hack 
aplikasi chat facebook untuk terus berada disisi mozilla firefox. Menggunakan
hack ini korang dapat chating dengan kawan pada laman web yang lain.

Note->>trick ni hanya boleh digunakan pada browser mozilla firefox sahaja keh3..

1. Mula-mula korang login dulu dalam akaun facebook korang.
2. Pastu korang klik link ak kasi ni http://www.facebook.com/presence/popout.php




3. korang tekan CTRL  D  dan bookmark page tu.




4. ko klik kt bookmark right klik kt facebook yang korang bookmark tadi
   pastu pilih properties pastu tick bende kt bawah tu.. pastu ok.










5.Sekarang korang sudah boleh load facebook chat dimana-mana laman web yang korang mahu.


Selamat mencuba....


Read More - Tip Cara Pasang Facebook Chat di Sidebar Mozilla Firefox