Cara download Torrent pakai IDM


Salam..
oraite.. banyak gak email yang admin terima tanye cara untuk download torrent tanpa guna utorrent ares dan sebagaiinya.. tapi nk guna IDM.. so ini lah caranya.. kah3..

Step 1.  Korang pergi ke website ni sini2!

Step 2. Oraite korang download torrent mana yang korang nk k..

Step 3. pastu dah dapat torrent tu korang just upload kt web tadi click


Step 4. oraite.. pas korang klik cache.. nanti korang akan dapat link untuk korang download ..

Step 5. pastu korang copy link tu pergi ke web http://www.torrific.com/ paste situ..

Note: Korang kena daftar dulu la k.. kah3..

oraite.. nak siap dah... lepas korang paste nanti akan kuar link macam kt bawah ni..



pastu korang tekan butang initiate bittorent trnsmission.. then korang download lah.. kah3.. cam panjang ja.. tp sebenarnya kejap ja klu da pandai wat.. selamat mencuba :)







Ulasan

  1. Torrific dah down la bro.

    BalasPadam
  2. bro web http://www.torrific.com/ sleh bukak r.ada cara lain k.harap maklum.....

    BalasPadam
  3. Hebat !!
    Nak belajar Hacker ??
    Lawat blog ni...

    http://hackersmode.blogspot.com

    BalasPadam
  4. xdpt pun?

    BalasPadam

Catat Ulasan