Cara Buang Page Babylon Dalam Firefox




Assalamualaikum..

Ini hari Admin byk pening buat final projek. so busan2 Admin teringat masalah housemate Admin  yg diorang terkinja kinja nak buang page Babylon...Tp don worry ler xrosak komputer tu kalau x buang page tu cuma nyampah je an.. keh3.. so kat bawah ni cara nya

Step1: Tekan ALT ok atas tu da kuar kn tekan cam gambar dibawah






Step 2: Clearkan tempat yang Admin bg anak panah or korang boleh isi www.google.com


Step 3: Hah! Korang da follow an kekeke..  pastu Korang type About:config cam gambar dibawah



da dapat?? oraite sekarang korang taip kt search yang Admin tanda anak panah no 2 tu taip  tab  atau pon korang taip terus babylon .. nanti mesti kuar sampah tu yg mana ade nama babylon tu korang double click clear kan jah..pastu restart browser k..


Oraite selamat Malam dari Admin  kepada (BoB GiLer SeweL)












Read More - Cara Buang Page Babylon Dalam Firefox