Blogwalking Berblog Mini Telah Dilancarkan




Assalamualaikum..

Admin masih lagi belum boleh melancarkan software untuk autoblogwalking
atas sebab-sebab tertentu tetapi Admin tidak akan menghampakan korang. 
Admin telah menyediakan tempat untuk korang buat blogwalking dengan lebih mudah.

Step1.Mula2 korang copy seberapa banyak link yang korang ade untuk buat autoblogwalking
 kalau tidak mempunyai link korang boleh ambik link dibawah.

Step 2: korang korang copy link dan paste pada kotak dibawah yang telah Admin sedia kan
untuk lebih memudahkan korang blogwalking. dari cara biasa. :)


Step 3: Selepas korang paste korang klik butang open yang telah disediakan 
macam gambar diatas tu.. Dengan secara auto semua link yang dimasukkan 
akan dibuka secara serentak.


Perhatian!! :  korang copy link paste dekat situ berpada-pada la.. Mengikut kemampuan komputer dan kelajuan internet korang.. Takut nanti ade yang hang komputer. 
kalau hang korang try pakai tips aku bagi ni klik.




Sesiapa yang ingin link blog mereka di senaraikan sila tinggalkan link anda dikomen.
Admin akan update.





http://tiefazatie.blogspot.com/
http://ceriteramoon.blogspot.com
http://koleksikota.blogspot.com/
http://ienshahz.blogspot.com/
http://kautsarfeehily.blogspot.com/
http://fifiecikbawang.blogspot.com/
http://ummisyazukhrina.blogspot.com/
http://akuceritakorangbace.blogspot.com/
http://john-komputer.blogspot.com/
http://epulsyikin.blogspot.com/ 
http://loveneddy.blogspot.com/
http://akudanchenta.blogspot.com/  
http://fifiecikbawang.blogspot.com/
http://budakkakisurfing.blogspot.com/
http://eleventx.blogspot.com/
http://dm924.blogspot.com/
http://sparklemaneh.blogspot.com/  
http://luqmanmaat.blogspot.com/
http://studentlife90.blogspot.com/
http://syahadasubri.blogspot.com/
 
http://ceciter.blogspot.com/
http://ciksufarida.blogspot.com/
http://aidi-safuan.blogspot.com/
http://blingblingpeeya.blogspot.com/
http://john-komputer.blogspot.com/
http://blogcaripasal.blogspot.com/
http://bloggerman-azremy.blogspot.com/
http://bluesriders.blogspot.com/
http://caersasuke.blogspot.com/
http://cderluck.blogspot.com/
http://john-komputer.blogspot.com/   
http://cikmin.com/
http://ciktiqzsygss.blogspot.com/
http://dahliajournal.blogspot.com/
http://ezanyempires.blogspot.com/
http://faisalrozi.blogspot.com/
http://fridayfutsal.blogspot.com/
http://haida-hida.blogspot.com/
http://hanilentik.blogspot.com/
http://hilalazmi.blogspot.com/
http://john-komputer.blogspot.com/
http://kakinakl.com/
http://kauakuduniaku.blogspot.com/
http://keranghidup.blogspot.com/
http://kulanzsalleh.com/
http://lightedlife.blogspot.com/
http://lovejurnal.com/
http://mohdzaid.com/
http://mr-curly-keli.blogspot.com/
http://my.mustaffa.org/
http://mybeautifulkasih.blogspot.com/
http://ninieazriena91.blogspot.com/
http://nurizspace.blogspot.com/
http://onetasha.com/
http://orang-muar.blogspot.com/
http://orangmuo.blogspot.com/
http://papankekunciku.blogspot.com/
http://qdine.blogspot.com/
http://rimausakti.blogspot.com/
http://selfishit.blogspot.com/
http://topbisnis-rahmat.blogspot.com/
http://tottotkecik.blogspot.com/
http://unclepunyablog.com/
http://unguviolet10.blogspot.com/
http://unniesya.blogspot.com/
http://whenshannicegoesblogging.blogspot.com/
http://yatiememories.blogspot.com/
http://yuka-luv.blogspot.com/
http://yusufultraman.com/
http://zaifull.blogspot.com/
http://zikeryhassan.blogspot.com/
http://ceciter.blogspot.com/
http://alvas-87.blogspot.com/
http://ar-rifke.com
http://arwendanish.blogspot.com/












Admin tidak memaksa korang untuk mempromosikan Link Admin tetapi jika 
korang mempromosikan dan ramai yang datang dan meninggalkan komen link mereka.
lebih cepat la Admin update link2 baru.

Update link berdasarkan link yang telah ditinggakkan di komen Admin sahaja. Kerjasama
korang amat dihargai sementara menunggu software aublogwalking keluaran Admin .. :)

Ulasan

  1. http://ceriteramoon.blogspot.com

    BalasPadam
  2. nk sibuk gak..haha

    http://tiefazatie.blogspot.com/

    tq!

    BalasPadam
  3. http://berryhardisakha.blogspot.com/
    kalau bisa di posting pakai link,supaya orang yang lihat tinggal klik aja ntar...

    BalasPadam
  4. ok later i will update like u say.. :)

    BalasPadam
  5. admin!!nk join jgk
    http://dm924.blogspot.com/

    BalasPadam
  6. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  7. moon promote site awk kat page moon

    http://ceriteramoon.blogspot.com/2011/06/auto-blogwalking-di-site-hack-pensil.html

    BalasPadam
  8. http://empayarbluetooth.blogspot.com/
    -interframe jugak-

    BalasPadam
  9. nk join jgk
    http://dm924.blogspot.com/

    BalasPadam
  10. haha blog hampa sudah disenaraikan lama la.. cube cek..

    BalasPadam
  11. nak joinnn .
    http://fabullme.blogspot.com :)

    BalasPadam
  12. http://savethisblog.blogspot.com/

    BalasPadam
  13. aloo admin... mau join.. http://iqbalwahab.com

    BalasPadam
  14. http://mediasubsidi.blogspot.com

    BalasPadam
  15. nak jgak http://iemrunfizri.blogspot.com/ :)

    BalasPadam
  16. nk juga bleh ye
    http://arizku.blogspot.com

    BalasPadam
  17. JomWayangku Blog
    http://jomwayangku.blogspot.com

    BalasPadam
  18. http://www.penjenayah-cyber.com/

    BalasPadam
  19. nak try :)

    http://adf.ly/A7ODx

    BalasPadam

Catat Ulasan