Blogwalking Berblog Mini Telah Dilancarkan





Assalamualaikum..

Admin masih lagi belum boleh melancarkan software untuk autoblogwalking
atas sebab-sebab tertentu tetapi Admin tidak akan menghampakan korang. 
Admin telah menyediakan tempat untuk korang buat blogwalking dengan lebih mudah.

Step1.Mula2 korang copy seberapa banyak link yang korang ade untuk buat autoblogwalking
 kalau tidak mempunyai link korang boleh ambik link dibawah.

Step 2: korang korang copy link dan paste pada kotak dibawah yang telah Admin sedia kan
untuk lebih memudahkan korang blogwalking. dari cara biasa. :)


Step 3: Selepas korang paste korang klik butang open yang telah disediakan 
macam gambar diatas tu.. Dengan secara auto semua link yang dimasukkan 
akan dibuka secara serentak.


Perhatian!! :  korang copy link paste dekat situ berpada-pada la.. Mengikut kemampuan komputer dan kelajuan internet korang.. Takut nanti ade yang hang komputer. 
kalau hang korang try pakai tips aku bagi ni klik.




Sesiapa yang ingin link blog mereka di senaraikan sila tinggalkan link anda dikomen.
Admin akan update.





http://tiefazatie.blogspot.com/
http://ceriteramoon.blogspot.com
http://koleksikota.blogspot.com/
http://ienshahz.blogspot.com/
http://kautsarfeehily.blogspot.com/
http://fifiecikbawang.blogspot.com/
http://ummisyazukhrina.blogspot.com/
http://akuceritakorangbace.blogspot.com/
http://john-komputer.blogspot.com/
http://epulsyikin.blogspot.com/ 
http://loveneddy.blogspot.com/
http://akudanchenta.blogspot.com/  
http://fifiecikbawang.blogspot.com/
http://budakkakisurfing.blogspot.com/
http://eleventx.blogspot.com/
http://dm924.blogspot.com/
http://sparklemaneh.blogspot.com/  
http://luqmanmaat.blogspot.com/
http://studentlife90.blogspot.com/
http://syahadasubri.blogspot.com/
 
http://ceciter.blogspot.com/
http://ciksufarida.blogspot.com/
http://aidi-safuan.blogspot.com/
http://blingblingpeeya.blogspot.com/
http://john-komputer.blogspot.com/
http://blogcaripasal.blogspot.com/
http://bloggerman-azremy.blogspot.com/
http://bluesriders.blogspot.com/
http://caersasuke.blogspot.com/
http://cderluck.blogspot.com/
http://john-komputer.blogspot.com/   
http://cikmin.com/
http://ciktiqzsygss.blogspot.com/
http://dahliajournal.blogspot.com/
http://ezanyempires.blogspot.com/
http://faisalrozi.blogspot.com/
http://fridayfutsal.blogspot.com/
http://haida-hida.blogspot.com/
http://hanilentik.blogspot.com/
http://hilalazmi.blogspot.com/
http://john-komputer.blogspot.com/
http://kakinakl.com/
http://kauakuduniaku.blogspot.com/
http://keranghidup.blogspot.com/
http://kulanzsalleh.com/
http://lightedlife.blogspot.com/
http://lovejurnal.com/
http://mohdzaid.com/
http://mr-curly-keli.blogspot.com/
http://my.mustaffa.org/
http://mybeautifulkasih.blogspot.com/
http://ninieazriena91.blogspot.com/
http://nurizspace.blogspot.com/
http://onetasha.com/
http://orang-muar.blogspot.com/
http://orangmuo.blogspot.com/
http://papankekunciku.blogspot.com/
http://qdine.blogspot.com/
http://rimausakti.blogspot.com/
http://selfishit.blogspot.com/
http://topbisnis-rahmat.blogspot.com/
http://tottotkecik.blogspot.com/
http://unclepunyablog.com/
http://unguviolet10.blogspot.com/
http://unniesya.blogspot.com/
http://whenshannicegoesblogging.blogspot.com/
http://yatiememories.blogspot.com/
http://yuka-luv.blogspot.com/
http://yusufultraman.com/
http://zaifull.blogspot.com/
http://zikeryhassan.blogspot.com/
http://ceciter.blogspot.com/
http://alvas-87.blogspot.com/
http://ar-rifke.com
http://arwendanish.blogspot.com/












Admin tidak memaksa korang untuk mempromosikan Link Admin tetapi jika 
korang mempromosikan dan ramai yang datang dan meninggalkan komen link mereka.
lebih cepat la Admin update link2 baru.

Update link berdasarkan link yang telah ditinggakkan di komen Admin sahaja. Kerjasama
korang amat dihargai sementara menunggu software aublogwalking keluaran Admin .. :)

19 comments:

Moon berkata...

http://ceriteramoon.blogspot.com

tiefazatie berkata...

nk sibuk gak..haha

http://tiefazatie.blogspot.com/

tq!

Berry Hardisakha berkata...

http://berryhardisakha.blogspot.com/
kalau bisa di posting pakai link,supaya orang yang lihat tinggal klik aja ntar...

Admin berkata...

ok later i will update like u say.. :)

Firdaus Shah berkata...

admin!!nk join jgk
http://dm924.blogspot.com/

Firdaus Shah berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Moon berkata...

moon promote site awk kat page moon

http://ceriteramoon.blogspot.com/2011/06/auto-blogwalking-di-site-hack-pensil.html

NISA NASI berkata...

http://empayarbluetooth.blogspot.com/
-interframe jugak-

Firdaus Shah berkata...

nk join jgk
http://dm924.blogspot.com/

Admin berkata...

haha blog hampa sudah disenaraikan lama la.. cube cek..

Adda berkata...

nak joinnn .
http://fabullme.blogspot.com :)

savethisblog berkata...

http://savethisblog.blogspot.com/

Iqbal berkata...

aloo admin... mau join.. http://iqbalwahab.com

oyeeah berkata...

http://mediasubsidi.blogspot.com

Iemrun Fizri berkata...

nak jgak http://iemrunfizri.blogspot.com/ :)

ikram berkata...

nk juga bleh ye
http://arizku.blogspot.com

admin JomWayangku berkata...

JomWayangku Blog
http://jomwayangku.blogspot.com

BL4CK PIR4T3 berkata...

http://www.penjenayah-cyber.com/

blogwalker5 berkata...

nak try :)

http://adf.ly/A7ODx

Catat Ulasan