Cara Hack Masa Cybercafe !!




Assalamualaikum..
Cara untuk hack CC main tanpa had masa ni bukan la susah sangat. Tidak semua CC boleh buat hack ini kerana bukan semua CC pakai software yang sama.Hanya 80% cc saja boleh guna cara dibawah . Keh3..Ok tanpa buang masa kita ke langkah2 hack cybercafe:)

Step 1.Korang buka command prompt (start>run>cmd)
Step 2.Pastu dah buka cmd korang taip cd\windows
Step 3.Pastu taip Regedit
Step 4.Oke Sekarang korang pergi cari 
HKEY_CURRENT_USER>Appevents>software>classes>microsoft>windows>current

version>internet settings>policies>system
Step 5. Korang cari Disable Task manager rightclick on kan scroll bawah pastu bagi value dia 0
Step 6.Pastu korang open task manager  (CTRL+ALT+DELETE)
Step 7. Korang disable Internet cafe Timer.

Settle.. Korang bleh try..


Cara Ke 2

Korang boleh juga hack pakai software contohnya GVR.. korang download kat
link Admin bagi.



Download

Step 1. Lepas korang dah download korang extract dan install( xyah runsing ringan je software ni keh3.. )

Step 2.Pergi kat tool>kill all process ...


Step 3.Pastu da ikut step 2 korang pergi semula di tool>registry repair  (tunggu sampai habis repair)


pastu tutup.. Mudah kan?? :)



Selamat mencuba.. !

Ulasan

  1. hahaha...aq main smpai 4 jam...byar rm1 je...hahaha

    BalasPadam
  2. klau aku lh...
    aku gune cheat engine je...
    lagi senang...
    hahaha

    BalasPadam
  3. x jadi pon..

    BalasPadam
  4. wt vidoes skit la we... aku wt xjdy pape la...

    BalasPadam
  5. bgs gne cheat engine je
    lagi senang
    hahaha
    aku selalu gne cheat engine
    cme tukar msa kpd msa yg kte nk jer
    senang jer
    try lh

    BalasPadam
  6. huh? pakai cheat engine pon tak boleh jugak dekat e-cafe ,, kalau handy cafe boleh la pakai cheat engine

    BalasPadam
  7. oit...lah wanted lah..
    kt Admin pc nanti komputer x ade register..
    padan muke...
    aq dah wanted 2 kali....

    BalasPadam
  8. korang ingat sikit pada tuhan..........insaflah............orang yang meniaga cibecafe bukuan untung sangat kut. tambah pulak majlis perbandaran kacau.kesian kat boss ciber cafe tu kan.ALLAH,ALLAH,ALLAH YANG MENGANUGRAHKAN KEBOLIHAN JANGAN GUNAKAN DIJALAN YANG SALAH.TQ

    BalasPadam
  9. cheat engine tk blh hacker banyak..

    BalasPadam
  10. klear...jdi pon...
    pkai C.Engine pon bley gak la..

    BalasPadam
  11. bro,,ada 1 cyber ni dia diasable cd\windows dia...so kita xdpt explore..bgitu jgk run cheat engine ni...bleh thn jgk shield dia ni????ada apa2 cadangan???

    BalasPadam
  12. bukak suwa tngox korntowl.. 2 je carenye

    BalasPadam
  13. bukak suwa tngox korntowl.. 2 je carenye

    BalasPadam
  14. aq mean 10 pagi sampai 10 malm
    Mean 20 sen jew

    BalasPadam
  15. tk fhm la pasl step last tuu .disable ? kene wt cm ne

    BalasPadam
  16. camana nak hack timer guna cheat engine? dah macam2 aku guna tak jadi langsung -.-

    BalasPadam
  17. mesti buat kat cyber eh?

    BalasPadam
  18. kawan , buang masa buat macam ni . taskkill lagi senang ,

    BalasPadam
  19. admin boleh kah ajar ak cra2 nk hack GAME ON9.. PLSS ADD MY FB MISSNADIA08@YAHOO.COM

    BalasPadam
  20. guna benda cara haram. haram jadinya. masa depan gelap.

    BalasPadam
  21. klo gune cheat engine x kantoi ke tengok owner ????

    :)

    BalasPadam
  22. klo gune cheat engine x kantoi ke dengan owner ?

    BalasPadam
  23. bagus download je game tu..pastu main dalam pc kat rumah..tak menyusahkan tauke tu dan perlu kluar duit

    BalasPadam
  24. Aku pakai ecafe pro hack ..hampir 2 nak kena kantoi dgn org yg jaga kt cc tu.. tolong saya bagi hack lain supaya x kantoi dgn org yg jaga tu

    BalasPadam
  25. Aku Ade software baru try gune tcp view dan process explorer

    BalasPadam

Catat Ulasan