Tutorial Coldfusion 1




Assalamualaikum.. oraite.. lame tak update blog ni kan.. kah3.. terasa nak menaip balik malam2 buta.. Selama Admin Menghilang Admin dok belajar ni la.. So admin nk kongsi ilmu tentang coldfusion ni dengan orang lain. 
Pengalaman Admin belajar php dengan programming ni tak banyak bezanya yang paling ketara adalah kodingnye yang singkat dan mudah.. keh3.. rilex korang jangan busan lg tak start lagi ni.. So elakkan ko busan jom Start.


1)Install MS Sql Server korang pergi la download mane2 Pastu Install. Pastikan pc korang tu kuat menampung sql ni. (admin pon Bantai Laptop offiice ni keh3..)


2) Korang p cari mane2 web site untuk Install coldfusion ni dulu.. Admin malas ajar keh3.. nah Link install



Haa korang Settle kan yang ni dlu pastu kite mula.  keh3.. next post admin Skip trus cara Papar Data.


0 comments:

Catat Ulasan