Cara Hack Masa Cybercafe !!





Assalamualaikum..
Cara untuk hack CC main tanpa had masa ni bukan la susah sangat. Tidak semua CC boleh buat hack ini kerana bukan semua CC pakai software yang sama.Hanya 80% cc saja boleh guna cara dibawah . Keh3..Ok tanpa buang masa kita ke langkah2 hack cybercafe:)

Step 1.Korang buka command prompt (start>run>cmd)
Step 2.Pastu dah buka cmd korang taip cd\windows
Step 3.Pastu taip Regedit
Step 4.Oke Sekarang korang pergi cari 
HKEY_CURRENT_USER>Appevents>software>classes>microsoft>windows>current

version>internet settings>policies>system
Step 5. Korang cari Disable Task manager rightclick on kan scroll bawah pastu bagi value dia 0
Step 6.Pastu korang open task manager  (CTRL+ALT+DELETE)
Step 7. Korang disable Internet cafe Timer.

Settle.. Korang bleh try..


Cara Ke 2

Korang boleh juga hack pakai software contohnya GVR.. korang download kat
link Admin bagi.



Download

Step 1. Lepas korang dah download korang extract dan install( xyah runsing ringan je software ni keh3.. )

Step 2.Pergi kat tool>kill all process ...


Step 3.Pastu da ikut step 2 korang pergi semula di tool>registry repair  (tunggu sampai habis repair)


pastu tutup.. Mudah kan?? :)



Selamat mencuba.. !

27 comments:

lilynrmanKARA berkata...

haha. terbaik

Tanpa Nama berkata...

hahaha...aq main smpai 4 jam...byar rm1 je...hahaha

jusT eIz noTie berkata...

klau aku lh...
aku gune cheat engine je...
lagi senang...
hahaha

Tanpa Nama berkata...

x jadi pon..

Tanpa Nama berkata...

wt vidoes skit la we... aku wt xjdy pape la...

eIz berkata...

bgs gne cheat engine je
lagi senang
hahaha
aku selalu gne cheat engine
cme tukar msa kpd msa yg kte nk jer
senang jer
try lh

Tanpa Nama berkata...

sadasdasdasd

Tanpa Nama berkata...

huh? pakai cheat engine pon tak boleh jugak dekat e-cafe ,, kalau handy cafe boleh la pakai cheat engine

Tanpa Nama berkata...

oit...lah wanted lah..
kt Admin pc nanti komputer x ade register..
padan muke...
aq dah wanted 2 kali....

Tanpa Nama berkata...

korang ingat sikit pada tuhan..........insaflah............orang yang meniaga cibecafe bukuan untung sangat kut. tambah pulak majlis perbandaran kacau.kesian kat boss ciber cafe tu kan.ALLAH,ALLAH,ALLAH YANG MENGANUGRAHKAN KEBOLIHAN JANGAN GUNAKAN DIJALAN YANG SALAH.TQ

Tanpa Nama berkata...

cheat engine tk blh hacker banyak..

nagakeramat berkata...

klear...jdi pon...
pkai C.Engine pon bley gak la..

hamid Taau berkata...

bro,,ada 1 cyber ni dia diasable cd\windows dia...so kita xdpt explore..bgitu jgk run cheat engine ni...bleh thn jgk shield dia ni????ada apa2 cadangan???

Tanpa Nama berkata...

bukak suwa tngox korntowl.. 2 je carenye

Tanpa Nama berkata...

bukak suwa tngox korntowl.. 2 je carenye

Tanpa Nama berkata...

aq mean 10 pagi sampai 10 malm
Mean 20 sen jew

Tanpa Nama berkata...

tk fhm la pasl step last tuu .disable ? kene wt cm ne

Tanpa Nama berkata...

camana nak hack timer guna cheat engine? dah macam2 aku guna tak jadi langsung -.-

Tanpa Nama berkata...

mesti buat kat cyber eh?

Tanpa Nama berkata...

kawan , buang masa buat macam ni . taskkill lagi senang ,

Tanpa Nama berkata...

admin boleh kah ajar ak cra2 nk hack GAME ON9.. PLSS ADD MY FB MISSNADIA08@YAHOO.COM

Tanpa Nama berkata...

guna benda cara haram. haram jadinya. masa depan gelap.

Tanpa Nama berkata...

klo gune cheat engine x kantoi ke tengok owner ????

:)

Tanpa Nama berkata...

klo gune cheat engine x kantoi ke dengan owner ?

Tanpa Nama berkata...

bagus download je game tu..pastu main dalam pc kat rumah..tak menyusahkan tauke tu dan perlu kluar duit

Hafis Ggg berkata...

Aku pakai ecafe pro hack ..hampir 2 nak kena kantoi dgn org yg jaga kt cc tu.. tolong saya bagi hack lain supaya x kantoi dgn org yg jaga tu

Tanpa Nama berkata...

Aku Ade software baru try gune tcp view dan process explorer

Catat Ulasan