Membuat Panggilan Free Dari Komputer ke Telefon!! Selamanye..


kt sini aku nak ajar korang macammana nak buat panggilan dari pc ke telefon rumah
secara percuma.yang ak tau hanya panggilan dari pc ke telefon rumah. ke telefon bombit
ak xpenah jupe lagi.  k Kite mulakan

  • Korang download voipstunt klik sini
  • Pastu download regcleaner  sini
  • Lepas Download korang install.
  • Pastuh korang lunch la dia. dia akan jd camni. 



 Pastu ade keluar bende alah ni. korang skip je la ye. korang skip sampai finish k.malas nk take picture la.







Nanti dia akan jd camni.korang tekan kt tulisan voipstunt tu




Pastu register la pki nape korang ke ape ke email pon same.. tgak cam aku buat



pastu ok.. pastu korang dail la sape-sape korang nak.. pilih dialpad.
peringatan........ ni  dikire sebagai trial sahaja.. ak xingt da bpe lame leh cakap tak salah
aku dalam 10 minit ke 15 minit.. pastu diorang akan mntak korang topup kalau nak cakap lg.
so kalau diorg mintak topup ko just uninstall pastu buang registry pakai software regcleaner ak bagi tadi.
software tu mmg bagus. ape2 software sekalipon kalau korang nk reset bagi trial pon bleh korang uninstall software tu pastu run regcleaner . .1 lagi mase korang nak uninstall software pape pon uninstall gune regcleaner pon boleh..pastikan ko check semua part kt regcleaner. pic cam kt bawah ni..




Cek software/backup/shell extention/uninstall menu/file type/shellextention..(apa2 name yang ade kene mengena dgn voipstunt delete ja..)



lepas uninstalll n buang sisa-sisa registry tuh, korang instal dia balik trus dapat cakap mase trial dia bagi blik

mls nk printscreen.. so korang try2 la yang mne nk mencuba..

Selamat mencuba.!! nk copy tu letak la backlink.. kui3..:)


4 comments:

dalilakadir berkata...

time2 xde duit nk topup berguna nih..tq :)

Admin berkata...

oraite...

Apie berkata...

aku xleh nk kol...dia kluar you have no credit

Tanpa Nama berkata...

bole guna tak nie???best plak...saya suka blog awk nie...bnyk informasi...:)

Catat Ulasan