Software Radio Online Malaysia Percuma








Assalamualaikum..
Pada kali Ini Admin ade la rajin sikit buat satu software dengar radio secara Online percuma untuk korang nieh kah3.. .. so apa korang tggu lagi??
download la dengar radio.. cuma interface ja hodoh.. kaka.. jgn complain erk.. jnji function dye ok no fail punya.. bawah ni download n Interface dye k.. selamat mendengar radio n jangan lupa like fanpages fb.. :) Nantikan Autoblogwalking dari Admin akan dtg.. free ja Admin kasi.. keh3..





Note: Kalau Korang ada nk suh tambah radio pape tinggal ja la kat komen nnt Admin Update untuk korang.. promosi sikit radio tu walupon simple je.. kah3..

14 comments:

Tanpa Nama berkata...

tak mau pun

-Database- berkata...

Admin meh bg cara-cara hack email yahoo pulak..
nak belajar hack yang best2 sikit...ako pandai hack VPS jer..yang laini xreti..hahahaa

Tanpa Nama berkata...

boleh tak buat radio siran korea

MELUR KAYANGAN berkata...

database : wah pro la tu leh hack vps.. keh3...

Tanpa Nama berkata...

ikim.fm....:)

Tanpa Nama berkata...

ikim fm yee...thanks

Boy Castellano berkata...

Admin cuba buat TV pulakk.. :D

E-MAN berkata...

admin sya nk code,yg admin buat radio..

izz harizz berkata...

x boleh pon

izz harizz berkata...

x boleh pon

Tanpa Nama berkata...

memg tk leh

nanrahman.blogspot.com berkata...

hanya radio suria je yang dapat, yang lainnya tak dapat....

Tanpa Nama berkata...

cube ty wat anak server lak.hahahahahaha

Amin Azroi berkata...

Hebat !!
Nak belajar Hacker ??
Lawat blog ni...

http://hackersmode.blogspot.com

Catat Ulasan