Cara Hack WiFi Dengan Menggunakan Beini 1.2.2


Beini 1.2.2


Tutorial Crack WEP WiFi Dengan Beini 1.2.2:


Mula-mula klik ikon ke-5 di bawah(lambang botol susu)



Klik yes


Klik kotak wlan0, lepas tu klik next


Klik scan



Lepas scan, kalau dah dapat pilih wireless mana yang nak hack, klik stop untuk stop scan atau dia akan stop sendiri lepas 30 saat


Klik wireless mana yang nak hack dan dia akan highlight sendiri (Contoh : Deathking). lepas tu klik next


Klik advanced mode


Klik capture, lepas tu klik fake auth (by force)


Klik access to information, klik start. tunggu sampai dia tulis Connected to (macam kat dalam gambar). lepas tu klik X untuk kotak fake authentication with AP (maksudnya tutup kotak tu)


Tick kotak Auto Run. klik Interactive 0841 (-2). tengok kotak kat kiri atas, tengok bahagian Beacons, tunggu sampai 1,000 + lebih. lepas tu klik kotak Previous (All Stop!).


Klik advance mode


Klik capture. klik fake auth (by force)


Klik access to information, klik start. tunggu sampai dia tulis Connected to (macam kat dalam gambar). kali ni tak payah tutup kotak ni.


Klik Interactive 0841 (-2). tengok kotak kat kiri atas, tengok bahagian Data, tunggu sampai 10,000 + lebih. lepas tu klik kotak start crack


Kalau dia keluar failed (gambar sebelah kanan), korang boleh tunggu dia akan run sendiri atau korang boleh klik stop crack, lepas tu klik start crack sekali lagi. saya pilih stop dulu lepas tu start balik


kalau berjaya dia akan tulis key found. angka dalam key found (............) tu la password wifi tu tapi korang kena ambil angka je, yang nie -> : korang abaikan.


http://www.myhackersarehere.com/

6 comments:

Faread Muhammad berkata...

nape aku pnya nk connect lma sgt?mmg mcm 2 ke?kalu xconnect xleh hack ke?pliz reply..

Unknown berkata...

Bro. Help me with this. Its try to connect. But its take a very long time and still not connecting

Tanpa Nama berkata...

My family every time say that I am killing my time
here at net, but I know I am getting experience all the
time by reading such pleasant articles.

Here is my site ... Adf.ly

Tanpa Nama berkata...

Do you have a spam issue on this blog; I also am a
blogger, and I was wanting to know your situation; many of us have created
some nice practices and we are looking to swap methods with others, why
not shoot me an e-mail if interested.

Here is my homepage: password cracker

Tanpa Nama berkata...

Fantastic goods from you, man. I have understand
your stuff previous to and you're just too excellent. I really like what you have acquired here, really like what you are saying and the way in which you say it. You make it entertaining and you still take care of to keep it sensible. I cant wait to read much more from you. This is actually a terrific web site.

Feel free to visit my website - Virtapay Currency

Tanpa Nama berkata...

It's a pity you don't have a donate button! I'd without a doubt donate to this excellent blog! I guess for now i'll settle for bookmarking and adding your
RSS feed to my Google account. I look forward to fresh updates and will talk about this blog with
my Facebook group. Talk soon!

my blog: email Bomber

Catat Ulasan